شرکت پایدار فرآیند با کادری متخصص و با سابقه ، حوزه اعلام و اطفاء در صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی با نگاه توسعه محور هرساله بر دانش و تجربیات خود بواسطه همکاری با شرکت های معتبر اروپایی افزوده است.و اماده خدمات طراحی، تامین، اجرا، نصب و راه اندازی ،تعمیرات و نگهداری CCTV & TELECOM در صنایع مختلف می باشد.
مشاوره امکان سنجی طراحی فروش و تامین تجهیزات همراه با پیاده سازی و اجرا و پشتیبانی سیستم چراغ های هشدار هوایی و هواپیمایی شبکه های کامپیوتری (رایانه ای) داده و مخابراتی شبکه های بی سیم وایرلس (Wireless) و LAN و Wireless LAN و Wi-Fi و شبکه های رادیویی دوربین های مدار بسته CCTV ثابت و گردان Dome و Speed Dome و دروبین های تحت شبکه Network IP Camera و DVR
CCTV(Closed-circuit television ) دوربیین مداربسته
TELECOM (TELECOMMUNICSTION) مخابرات-ارتباط راه دور
دوربین مداربسته یا سیستم های نظارت تلویزیونی مدار بسته (CCTV) تکنولوژی استفاده از دوربین های ویدئویی برای انتقال سیگنال به یک مکان خاص جهت مشاهده و نظارت افراد محدود گفته می شود. این سیستم ها از این جهت که سیگنال ها بصورت آشکارا منتقل نمی گردد با سیستم های پخش تلویزیونی (Broadcast Television) متفاوت می باشد، گر چه ممکن است از سیستم نقطه به نقطه (P2P) یا نقطه به چند نقطه ای (Point to Multipoint) ویا لینک های وایرلس مش در آن بکار گرفته شود. اگر چه تقریباً تمام دوربین های تصویری متناسب با این تعریف، بیشتر برای نظارت در مناطقی که ممکن است نیاز به نظارت داشته باشد مانند بانک ها، طلا فروشی ها، فرودگاه ها، تأسیسات نظامی، و فروشگاه ها استفاده می شود ولیVideo telephony به ندرت به نام CCTV شناخته می شود.
اولین سیستم های دوربین مداربسته (CCTV)
سیستم دوربین مداربسته (CCTV) برای اولین بار توسط شرکت زیمنس در سال ۱۹۴۲ برای مشاهده پرتاب موشک های V-2 در Peenemunde آلمان نصب شد و مهندس معروف آلمانی بنام والتر بروخ مسئول طراحی، نصب و راه اندازی این سیستم بود.
اولین سیستم دوربین مداربسته یا سیستم های نظارت تلویزیونی مدار بسته (CCTV) تجاری، در ایالات متحده آمریکا و در سال ۱۹۴۹ بنام Vericon مورد بهره برداری قرار گرفت.
انواع دوربین مداربسته (CCTV) از نظر بدنه و شکل ظاهری:
برای آشنایی اولیه با دوربین مداربسته ابتدا به انواع آن ها از لحاظ بدنه و شکل ظاهری می پردازیم. در نگاه کلی دوربین مداربسته یا سیستم های نظارت تلویزیونی مدار بسته (CCTV) از لحاظ شکل ظاهری به چهار دسته زیر تقسیم می شوند
- دوربین مدار بسته مینیاتوری Miniature Camera:
دوربین مداربسته (CCTV) مینیاتوری با ابعادی در اندازه یک قوطی کبریت رایج ترین نوع دوربین مداربسته های پنهان هستند.
- دوربین مدار بسته دام( Dome Camera Indoor)
مناسب فضای داخلی ساختمان، پارکینگ، فروشگاه، پاساژها، مراکز خدماتی و … طراحی شدهاند.
- دوربین مدار بسته بولت (Bullet Camera Outdoor)
دوربین مداربسته های بالت بر اساس شکل ظاهری مناسب فضاهای بیرونی است و برای نصب در فضاهای داخلی مناسب نیستند و علت این عدم تناسب به خاطر عدم زیبایی بصری نصب در محیط داخلی می شود.
- دوربین مدار بسته اسپید دام PTZ Camera
این نوع دوربین ها را تاکنون شاید در اتوبان ها و بزرگراه ها برای کنترل ترافیک، که به صورت نیمکره ای شکل هستند دیده باشید. دوربین مداربسته هایی که با توان چرخشی ۳۶۰ درجه افقی و ۱۸۰ درجه عمودی می تواند با سرعت های قابل تنظیم گردش دورانی داشته باشد و همچنین می توانند نقاط دور تحت پوشش را از طریق بزرگنمایی اپتیکال با کیفیت بالا تصویربرداری کند.