زیمنس

زیمنس :

تاریخچه زیمنس را با هم بررسی می کنیم تا برترین برند صنعت آلمان و روند کاری آن آشنا شویم. زیمنس مطرح ترین برند صنعت آلمان با ۱۷۰ سال سابقه شهرت جهانی می باشد. زیمنس مرکز مدیریتی خود را برلین و مونیخ انتخاب کرده است. زیمنس آلمان تحول جهانی را در صنایع مهندسی شکوفا کرده است. زیمنس علاوه بر صنعت در حوزه صنایع شهری، سلامت و … فعالیت می کند.

تاریخچه زیمنس  :

زیمنس از طراحی یک پوینتر تلگراف فعالیت خود را آغاز کرد. ورنر فون زیمنس در سال ۱۸۴۷ میلادی این طراحی را با هدف اختراع تلگراف الکترونیکی انجام داد. توسعه تلگراف الکترونیکی توسط چارلز ویتستونو ویلیام فاثرگیل کوک صورت گرفت. جورج هالسکه، همکار زیمنس در طراحی این تلگراف بود و این دو با همکاری هم، شرکت تولید تلگراف Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halsk را برای طراحی بهتر و ساخت تلگراف‌های جدید تاسیس کردند. این شرکت در ۱۲ اکتبر سال ۱۸۴۷ با ۱۰ نفر نیرو کار خود را شروع کرد.

تاریخچه زیمنس در تغییر لوگو زیمنس :

اولین اختراع زیمنس :

در سال ۱۸۴۸ تصمیم به امضا قرار دادی مبنا بر افتتاح خط تلگراف به صورت زیر مینی از برلین تا فرانکفورت شد. این پروژه به مدت یکسال طول کشید تا به پایان برسد. فرمانروایی آلمان فردی به نام فردیش ویلهم چهارم بود که به عنوان اولین فرد این اختراع استفاده نمود و این انتصاب از پارلمان فرانکفورت تا برلین در یک ساعت مخابره شد.

 

تاسیس زیمنس :

اولین نام انتخابی شرکت زیمنس Siemens & Halske  بود. قرارداد رسمی شرکت زیمنس و هالسکه در سال ۱۸۵۳ امضا شد. این قرارداد برای خط تلگراف ورشو تا پروس بسته شد. اولین مرکز تولیدی زیمنس در سن پترزبورگ با مدیریت کارل فون زیمنس تاسیس شد.

اولین پروژه بین المللی زیمنس :

هدف گسترش در سطح جهانی جز اصلی اهداف اولیه بود. در انگلستان دفتر فروش با مدیریت ویلیام زیمنس تاسیس شد. ویلیام زیمنس دفتر لندن را در سال ۱۸۵۸ میلادی به عنوان شرکت مستقل و زیر مجموعه شرکت اصلی زیمنس تبدیل شد. تمرکز اصلی دفتر لندن بر روی بازاریابی و شبکه بود و پس از گذشت زمان برای تامین کننده های کابل در انگستان در سال ۱۸۶۳ مرکز تولیدی مستقل خود را در وولویچ در نزدیکی لندن تاسیس کرد.

کارخانه زیمنس در وولویچ  :

سیاست کاری خود را به اینگونه برنامه ریزی کرده اند که جهت انگیزه کارمندان یک برنامه ااشتراک سود را در نظر بگیرند.

 

تحول جهانی در مهندسی برق :

می توان تحول جهانی برق صنعتی را به سال ۱۸۶۶ میلادی می دانند. ورنر فون اصول ساخت دینام را از فردی به نام مایکل فارادی فرا گرفت.

اولین ماشین دینام زیمنس :

 

اولین نسل ژنراتور بزرگ امروز را مدیون اختراع دینام بدانیم . در سال ۱۸۶۷ پتنت آن و حق تجاری‌سازی ماشین دینام را به نام خود ثبت کرد. امکانپذیر بودن تولید انبوه ماشین دینام به ۱۰ سال بعد از اختراع برمی گردد.

نحوه حضور کارمندان در شرکت زیمنس :

زیمنس همواره حمایت از تیمان و بیوه ها را فراموش نکرد و در این حین برای حمایت از کارگران ساعت کاری آنها را  به ۹ ساعت کاهش داد. این ساعت در حالی بود که دیگر کارخانه ها ساعت کاری کارگران را ۱۰ ساعت در نظر گرفته بودند.

هدف دوم شرکت زیمنس :

کابل کشی بین قاره ها را هدف آتی خود قرار دادند. استارت پروژه را در سال ۱۸۷۰ زدند و اولین کابل کشی بین قاره ای از ایرلند تا آمریکای شمالی انجام شد. کشتی که در این عملیات دخیل بود فارادی نام داشت. پروژه ای به اندازی بزرگ بود که چالش ها ی بسیاری از جمله پاره شدن کابل ها و … را به همراه داشت. با وجود چالش ها موفقیت زیادی را به همراه داشت به گونه ای که درخواست ها متعدد شد و تا پایان قرن ۱۹ زیمنس را مجری ۹ خط بین اقیانوسی انتخاب شد.

تغییرات مدیریتی زیمنس :

در سال ۱۸۹۰ زمان استعفای موسس شرکت زیمنس ورنر فون در ۷۴ سالگی رسیده بود و این مسئولیت به کارل فون محول شد. شرکتی با ۲۰ میلیون مارک درامد و ۶۵۰۰ کارگر . زمانی که مهندسی برق و زیمنس به یک اشتراکی رسیده بودند.

راه اندازی نیروگاه برق زیمنس :

اولین نیروگاه برق در آفریقای جنوبی تاسیس شد. این قرارداد در سال ۱۸۹۰  میلادی توسط شرکت لندنی امضا شد. موقعیت این نیروگاه در براکپان آفریقای جنوبی ساخته شد. این نیروگاه با هدف تامین برق مورد نیاز معادن طلا در دیواره‌ی ویتوارزرند در ترنسوال تا ژوهانسبورگ در مسیری ۴۰ کیلومتری  می باشد. به علت توسعه این منطقه تعداد قراردادها افزایش یافت و آن را به شعبه ای مستقل به نام  Siemens Limited Johannesburg تبدیل کرد.

شراکت زیمنس :

قرن ۱۹ را قرن رشد چشمگیر صنعت آلمان می دانند. با ورود صنعت ولتاژ می توان حضور شرکت های بزرگ را با هدف از میان بر داشتن زیمنس را به چشم دید. مخالفت ورنر با شراکت و اصرار به مدیریت خانوادگی زیمنس باعث شد که شراکتی صورت نگیرد. پس از فوت ورنر در سال ۱۸۹۷  به ساختار سهامی تغییر کرد تا بتواند سرمایه لازم را جهت رقابت تامین کند.

اولین سهام شرکت زیمنس :

شرکت EAG  با مدیریت سیگموند شوکرت یکی از کارآفرینان مطرح قرن ۱۹ که در زمینه تجهیزات برقی فعالیت می کرد. در سال ۱۹۰۰میلادی ۱۲۰ نیروگاه برقی را راه اندازی کرد.

دپارتمان تحقیقاتی CorporateTechnology زیمنس :

با ورود به قرن بیستم زمان تحولی دیگر رسیده بود زیرا رقابت ها در حال افزایش بود و مشکلات مالی شرکت شوکرت مسئله ساز شده بود. تصمیم بر این شد که با شراکت با  EAG  انجام شود.تا به حال واحد های آزمایشگاهی به صورت مستقل و جداگانه کار می کردند. برای گسترش واحد های آزمایشگاهی، آزمایشگاه مرکزی را راه انداختند. مدیریت این واحد تحقیقاتی و آزمایشگاهی را ورنر بولتون به عهده داشت. ورنر بولتون یک شیمیدان بود و بهترین فرد برای مدیریت انتخابی بود.

مدیریت دوم آزمایشگاه زیمنس :

هانس گاردین را پس از فوت ورنر بولتون به مدیریت آزمایشگاه منصوب شد. استراتژی خود را به کار گرفت و برنامه کاری خود را منبا به تاسیس ساختمانی جدید و متشکل از ۷ آزمایشگاه در نظر گرفت.

شرکت زیمنس در جنگ جهانی اول :

تاریخچه زیمنس با جنگ جهانی هم درگیر بود. با شروع جنگ بسیاری از شرکت های صنعتی به تولید سلاح روی آوردند . شرکت زیمنس هم تولید سلاح را مطابق با وضعیت  جنگ جهانی آغاز نمود. تغییر کاربری بسیار گسترده ای بود. باید مواد اولیه را تامین میکردند و شرکت مهندسی برق را به مرکز گسترده جنگ افزار تبدیل می کردند.

درآمد زیمنس در جنگ جهانی اول :

درآمد ها با تغییر کابری کاهش یافت. زیمنس تولیدات خود را به سمت مهندسی برق نظامی تغییر داد از جمله : تجهیزات برقی ناوهای جنگی، خودرو های زرهی، موتور های احتراقی، انواع نور افکن ها، اسلحه های سنگین و … .

زیمنس و صنعت هوا و فضا :

تو تاریخچه زیمنس در صنعت پیشرفت هوا و فضا هم موثر بودند. با تولید هواپیما در سال ۱۹۰۹ پیشرفت چشمگیری را رقم زد. پیشرفت به تولید هواپیماهای ۶ موتور رسید.

زیمنس در پایان جنگ جهانی اول :

سرنوشت زیمنس در پایان جنگ جهانی اول باز دچار دگرگونی شد زیرا باید با اقتصاد جدید خود را وفق می دادند. این در حالی که که ۴۰%   سرمایه خود را هم از دست داده بود و باید جبران زیان هم میکرد. مدیران شرکت ساختار داخلی را به تولید انبوه ماشینی تغییر دادند و موجب افزایش بهره وری  شد.

شرکت OSRAM تولید لامپ زیمنس :

 

شرکت OSRAM ترکیبی از شرکت های زیمنس، AEG، هالسکه، Deutsche Gasglühlicht با نوع فعالیت تولید لامپ رشته ای می باشد. این شرکت به بزرگترین تولید کنندگان صنعت لامپ رشته ای در دهه ۱۹۳۰ شدند و سهم ۷۰%  بازار به دست گرفتند. علت موفقیت ایرن را هم یکپارچه کردن فرآیند تولید، استفاده بهینه و موثر ماشین آلات و … عوامل می باشد.

زیمنس و صنعت مخابرات :

 

تو تاریخچه زیمنس تولید تلگراف، سلاح، هواپیما، لامپ های رشته ای و … می توان گفت که صنعت مخابرات مستثنی نبود. تماس را دور را تا ۳۵ کیلیوتر را پوشش می دادند و به تدریج گسترش دادند.  ابتدا خطوط  به صورت رو زمین بودند و بعد به به زیر زمین اجرا شدند. اولین پرژه مخابراتی زیمنس از استان شرفی براندنبرگ به مرکز صنعتی راینلایند پیاده کردند. در دهه‌ی ۱۹۲۰، توسعه‌ی اکثر خطوط تلفن آلمان و اتصال آن به خطوط بین‌المللی توسط زیمنس انجام شدو در سال ۱۹۳۷، حدود ۱.۱ میلیارد تماس تلفنی در شبکه‌ی مخابرات اروپا برقرار شد.

تاریخچه زیمنس در ایران :

ارنست هولترز را میتوان مهمترین فرد در شروع همکاری زیمنس در ایران دانست. دارالفنون را مرکز آموزش برای تلگراف ایرانی انتخاب کرده اند. اولین خط تلگراف از کاشان تا اصفهان و از شهر اصفهان تا آباده را در نظر گرفته اند. این پروژه باعث شد که ایران جز اولین کشور در تلگراف داخلی باشد.

شرکت پایدار فرآیند آپادانا آمادگی خود را جهت تهیه ی تمام محصولات این برند را اعلام می دارد.پابدار فرآیند با تکیه بر تخصص و تجربه ی کارشناسان خود توانایی برنامه نویسی و اجرای سیستم های اتوماسیون PLC  و DCS  برند زیمنس ازجمله ؛PLC S7300، PLC S7400، PLC S71200، LOGO،  HMI، PLC S71500 را اعلام میدارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *